Som la Sílvia i l’Elvira, dues amigues dedicades al tèxtil i al disseny des de fa anys.

 

Parlant en un sopar de mares vam decidir omplir una mica més les nostres vides i dedicar part del nostre temps a fer bosses per als nostres fills.

 

La sorpresa va ser l’èxit que van tenir entre les nostres amistats. I aquí ens trobeu, fent bosses infantils per portar l’entrepà,  la roba de recanvi, les sabatilles de dansa i el que més us agradi. De mica en mica ens anem atrevint amb altres coses, com les banderoles, els coixins i els ninos per penjar i decorar.

 

 Les nostres creacions són totes fetes a mà amb molt d’amor i molta il·lusió per arrancar un somriure a vosaltres i als vostres fills.

 

Gràcies per acompanyar-nos en aquesta aventura!

Sílvia

Sílvia

Sóc mare de dos nens que són la meva vida. M’agrada viatjar, relacionar-me i conèixer gent nova. M’ocupo de tota la part comercial. Formo part d’aquest petit projecte que espero que vagi creixent. Una cosa pendent de fer, aprendre a tocar el violí, mai és tard.

Elvira

Elvira

Tinc un nen i una nena que em tenen el cor robat. M’encanta fer combinacions de teixits, de colors i motius. M’encarrego de la part de disseny del producte. M’encanta fer rebosteria amb els meus fills, l’olor de la sorra després de la pluja i la naturalesa.