Purchasing conditions

Prices and taxes
Tots els nostres preus estan en euros i inclouen l’IVA vigent d’Espanya (actualment un 21%), però cap altre impost, taxa, aranzel o recàrrec.

 

Les despeses d’enviament no estan incloses en el preu de cada producte, te’ls detallem a l’apartat d’enviaments i devolucions.

 

Madeamà® es reserva el dret a modificar preus, articles, ofertes i altres condicions comercials sense previ avís.

 

Methods of payment
Comprar a la nostra botiga és segur, comptem amb tres formes de pagament:

 

Credit card. Pots efectuar el pagament amb targeta de crèdit (Visa, Mastercard). Un cop confirmada la comanda seràs reconduït a la pàgina de pagament segur de Redsys on podràs finalitzar la teva compra.

 

Bank transfer. El client haurà de realitzar des d’un banc de la Unió Europea i assumir totes les despeses de la transacció, així com l’import íntegre de la comanda. El client ha d’indicar en la referència de la transferència el número de comanda, nom i cognoms. El termini màxim per realitzar la transferència serà de 3 dies des de la sol·licitud de la comanda, sent confirmada quan s’hagi fet efectiu el càrrec en el nostre compte. Si en el termini de 5 dies hàbils Madeamà® no té constància d’haver rebut l’ingrés, procedirà a la cancel·lació de la comanda.

 

Data to carry out bank transfers:

Currency: euro (€)

IBAN: ES58 0081 0353 6200 0116 4427

 

Cash on delivery. Make your payment upon receipt of the products. This payment method has an added cost of 2,50€.

 

Prohibitions
The reproduction, sale, distribution, or commercial use of the purchased products, either in whole or in part, is strictly forbidden.

 

Acceptance of purchase conditions
The acquisition of any Madeamà® product implies knowledge and acceptance of the legal conditions (conditions of purchase and legal notice) of this website.