Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/i61miauf/madeama.cat/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111
Política de privacitat -

Política de privacitat

En compliment del que estableix l’article 5 de la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD), Madeamà® amb domicili a De la Pallota 1 d’Òrrius (Barcelona), informa dels següents termes.

 

Les dades de caràcter personal que proporcionin els usuaris mitjançant l’emplenament de qualsevol dels formularis que apareixen a la pàgina web de Madeamà® (www.madeama.com), seran incorporades a un fitxer. Aquest serà creat i mantingut sota la titularitat i responsabilitat de Madeamà®.  El mateix passarà amb les dades a les quals Madeamà® accedeixi a conseqüència de la seva navegació, consulta, sol·licitud o operació realitzades a través de la pàgina web de Madeamà®.

 

La finalitat de la recollida de les dades dels usuaris és la que s’indiqui en cada un dels apartats en què es trobi el formulari. Madeamà® no comunicarà les seves dades personals a cap tercer aliè a aquesta organització.

 

Amb caràcter general, les dades de caràcter personal que l’usuari proporcioni a Madeamà® es tractaran amb la finalitat de prestar-li els serveis que en cada cas sol·liciti. Així com, gestionar i agilitzar la relació de Madeamà® amb els seus clients. En aquest sentit, l’usuari permet que les referides dades siguin tractades per Madeamà® per remetre-li informació comercial relativa a l’activitat desenvolupada per aquesta empresa i les seves promocions.

 

Tanmateix, l’usuari garanteix que les dades personals facilitades a Madeamà® són reals i es fa responsable de comunicar de forma immediata qualsevol modificació d’aquestes. Així doncs, la informació recollida dintre dels fitxers de Madeamà® estarà en tot moment actualitzada i no contindrà errors.

 

A més, amb l’acceptació de la present Política de Privacitat, l’usuari reconeix que la informació i les dades facilitades a Madeamà® són exactes i verdaderes. En el supòsit de no emplenar parcialment les dades de caràcter personal i obligatori sol·licitades en qualsevol formulari de registre electrònic, podria suposar que Madeamà® no pogués atendre la seva sol·licitud.

 

Finalment, l’informem de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, sent el responsable del fitxer que els tracta Madeamà®. En tot moment, podrà exercir els drets abans esmentats a través de l’adreça de correu electrònic: info@madeama.cat.