Aparquem les bosses i enfornem

Aparquem les bosses i enfornem

Fa molt que no fem una entrada al blog. Com que aquests dies de confinament estem fent molta rebosteria, cosa que ens encanta, hem pensat en compartir una d’aquestes receptes.

Són unes magdalenes, que a més de ser senzilles i boníssimes, si les posem en uns motlles de conillets, queden ideals per aquests dies de Pasqua.

 

Ingredients:

4 ous

120 ml. de llet

250 gr. de sucre

350 gr. de farina de rebosteria

250 ml. d’oli de gira-sol

La raspadura d’una llimona

1 sobre de llevat

un pessic de sal

 

Preparació:

Separem les clares dels rovells, muntem les clares a punt de neu amb el pessic de sal i reservem.

 

Seguidament, blanquegem els rovells amb el sucre i la raspadura de llimona. Afegim primer la llet i després l’oli sense deixar de batre perquè s’incorpori bé.

Tamisem la farina amb el llevat i l’afegim a la barreja. Finalment, hi barregem molt lentament les clares a punt de neu.

 

Un truc perquè ens quedin ben esponjoses és deixar la massa a la nevera mentre preescalfem el forn a 210º

Un cop passat aquest temps, repartim la barreja en els motlles però només 3/4 parts, per evitar que sobresurtin durant el fornejat.

Per tal que els motlles dels conillets no es facin malbé les hem cuit en uns altres motlles.

 

 

Fornegem durant 20 minuts a 190º.  Quan les treiem, les deixem refredar sobre una reixeta.

 

 

Finalment, com han quedat molt boniques, hem aprofitat per fer una foto amb la motxilla del conillet per posar en el nostre instagram @madeama.cat 

Si us animeu a fer-les, ja ens direu com us quedem. Esperem que estigueu tots bé. Molts ànims!

No Comments

Post A Comment