Condicions de compra

Preus i impostos
Tots els nostres preus estan en euros i inclouen l’IVA vigent d’Espanya (actualment un 21%), però cap altre impost, taxa, aranzel o recàrrec.

 

Les despeses d’enviament no estan incloses en el preu de cada producte, te’ls detallem a l’apartat d’enviaments i devolucions.

 

Madeamà® es reserva el dret a modificar preus, articles, ofertes i altres condicions comercials sense previ avís.

 

Formes de pagament
Comprar a la nostra botiga és segur, comptem amb tres formes de pagament:

 

Targeta de crèdit. Pots efectuar el pagament amb targeta de crèdit (Visa, Mastercard). Un cop confirmada la comanda seràs reconduït a la pàgina de pagament segur de Redsys on podràs finalitzar la teva compra.

 

Transfarència bancària. El client haurà de realitzar des d’un banc de la Unió Europea i assumir totes les despeses de la transacció, així com l’import íntegre de la comanda. El client ha d’indicar en la referència de la transferència el número de comanda, nom i cognoms. El termini màxim per realitzar la transferència serà de 3 dies des de la sol·licitud de la comanda, sent confirmada quan s’hagi fet efectiu el càrrec en el nostre compte. Si en el termini de 5 dies hàbils Madeamà® no té constància d’haver rebut l’ingrés, procedirà a la cancel·lació de la comanda.

 

Dades per a realitzar les transferències:

Divisa: euro (€)

IBAN: ES58 0081 0353 6200 0116 4427

 

Pagament contra reemborsament. Feu el vostre pagament en el moment de rebre els productes. Aquest mètode de pagament té un cost afegit de 2,50€.

 

Prohibicions
Està totalment prohibida la reproducció, venda, distribució o ús comercial dels productes adquirits, ja sigui en tot o en part.

 

Acceptació de les condicions de compra
L’adquisició de qualsevol producte de Madeamà® suposa el coneixement i acceptació de les condicions legals (condicions de compra i avís legal) d’aquesta web.