Enviaments

Els enviaments de les comandes realitzades a la botiga online els realitzem a través d’empreses de missatgeria. La comanda que realitzis serà lliurada en un termini de 2 a 5 dies laborables des de la confirmació de la comanda.

 

Els costos d’enviament són de 4 euros en totes les comandes de la Península i les Illes Balears per a enviaments de menys de 1Kg de pes. Però per a comandes de pes superior, ens posarem en contacte amb tu per especificar el sobrecost que suposi.

 

Per enviaments a Canàries, Ceuta i Melilla, i Comunitat Europea els costos d’enviament seran de 5€. Les possibles despeses derivades d’aranzels i duanes aniran a càrrec del client final.

 

Amb comandes superiors a 50 € tindràs despeses d’enviament gratuït, només aplicable a Espanya i Portugal (península)

 

Un cop la comanda surti dels nostres magatzems, t’enviarem un e-mail notificant-te que la teva comanda ha estat enviada.

 

Les comandes seran enviades a l’adreça de lliurament que ens hagis facilitat en el procés de compra.

 

Hem de dir, que no ens farem responsables en cap cas de possibles retards o impossibilitat del lliurament a conseqüència de l’error o omissió de les dades que ens hagis facilitat.

 

Si en més de 10 dies hàbils no reps la teva comanda, agrairíem que ens ho comentessis a través del compte de correu: info@madeama.cat

 

Quan  rebis la teva comanda haur`ss de comprovar que tot està conforme amb el sol·licitat.

 

Si hi ha alguna discrepància o incidència amb la comanda, t’hauràs de posar en contacte amb Madeamà® a través de l’email de contacte, deixant-nos les teves dades personals, i el número de comanda. De seguida, ens posarem en contacte amb tu per solucionar la incidència.

Devolucions

Si no estàs satisfeta amb la teva compra, pots tornar-la o canviar-la en un termini de 15 dies naturals des del dia en què rebis la teva comanda. Per això, et demanem que ens enviïs un email a info@madeama.cat indicant les dades necessàries per localitzar la teva comanda i el perquè de la teva devolució o canvi. En el moment que rebem el teu email, et contestarem per correu electrònic. Per complir amb el termini de devolucions hauràs d’enviar aquest correu abans dels 15 dies indicats.

 

En el cas que la devolució sigui per causes imputables a Madeamà® (producte defectuós o que no coincideixi amb la referència comprada) ens encarregarem nosaltres de recollir el producte i canviar-lo pel correcte. També ens  farem càrrec dels costos associats a aquesta devolució o canvi.

 

En el cas que la devolució sigui per causes no imputables a Madeamà® (canvi de color, canvi d’opinió o error a l’hora de realitzar la compra) haurà de ser el client qui s’encarregui de retornar-nos el producte en perfecte estat (amb el mateix embolcall que el vas rebre; mateixes etiquetes, mateix paper, mateixa caixa …). Tindràs 15 dies hàbils per tornar-lo, quan rebem els productes i comprovem que estan en perfecte estat et farem el reemborsament corresponent. Això ho farem amb el mateix mètode de pagament que vas realitzar per a la transacció inicial. Recorda, es retornarà tot l’import excepte les despeses d’enviament. També ha de ser el client el que assumeixi el cost directe de la devolució dels productes.

 

Tens algun dubte? Si és així, tranquil, pots escriure a info@madeama.cat, estarem encantats d’ajudar-te.